Woning ontruiming in heel Nederland, dat kan bij de Centrale

Alles over boedelontruiming

In combinatie met het ontruimen van een woning, biedt Woningontruiming Centrale de mogelijkheid om een boedelontruiming uit te voeren. Dit houdt in dat bij het ontruimen van de woning de inboedel ook opgekocht wordt. Er kunnen verschillende oorzaken zijn waardoor een boedelontruiming noodzakelijk is. In deze blog gaan we ze een voor een langs.

Boedelontruiming na overlijden

Een van de meest voorkomende redenen voor het uitvoeren van een boedelontruiming is het overlijden van een dierbare. Als de overledene alleen woonde, moet de woning vaak binnen korte tijd leeggeruimd worden. Ook moeten er beslissingen genomen over wat er met de inboedel gedaan wordt. Dit kan erg overweldigend zijn na een emotionele gebeurtenis zoals het overlijden van een dierbare. Daarom kan het fijn zijn om dit (gedeeltelijk) uit te besteden. Woningontruiming Centrale is ervaren in het leegruimen van woningen, en kan met respect en efficiëntie de woning voor u ontruimen. Hierbij is het wel belangrijk dat u van te voren een inventaris maakt van welke spullen wel of niet ontruimd mogen worden. Dit voorkomt dat er iets wordt ontruimd wat u toch nog graag wilde houden. Ook geeft het maken van de inventaris u de kans om de juiste afwegingen te maken tussen wat u wel en niet wilt bewaren. Het geeft duidelijkheid om een overzicht te hebben van wat zich allemaal in de woning bevindt. 

Boedelontruiming bij verhuizing

Het kan voorkomen dat u bij uw verhuizing de inboedel van uw oude woning niet mee wilt nemen. Dit kan verschillende redenen hebben, bijvoorbeeld omdat u gaat emigreren of omdat uw oude interieur niet bij het nieuwe huis past. Ook gebeurt het regelmatig dat mensen na een bejaardentehuis verhuizen waar hun hele inboedel niet in past. Het zelf verkopen van uw inboedel kan erg veel moeite en tijd kosten. Daarom kiezen steeds meer mensen ervoor om dit uit te besteden. Dit heeft het voordeel dat u er amper werk aan heeft en toch waarde terugkrijgt voor uw inboedel. Bij Woningontruiming Centrale wordt bij 99% van de opdrachten een boedelontruiming uitgevoerd, waardoor zij een zeer scherp tarief kunnen bieden. 

Welke soorten inboedel worden opgekocht?

Wij kopen een brede variatie aan soorten inboedel op. Zo kopen wij antiek en retro vintage op, maar ook inboedel uit grootmoeders tijd. Moderne en design inboedel wordt ook opgekocht door Woningontruiming Centrale. Dit betekent dat u met bijna al uw inboedel terecht kunt bij ons! 

 

Sluiten
06 111 203 58 Offerte aanvragen