Woning ontruiming in heel Nederland, dat kan bij de Centrale

Vervuilde woning ontruimen? Bel nu 06-11120358

Vervuilde woning ontruimen? Bij het ontruimen van een woning zijn veel omstandigheden waarbij u zelf niet in staat bent tot ontruiming of het bezemschoon opleveren van een woning. Vaak is dat het geval als u er door herinneringen teveel emotioneel bij betrokken bent. Een woningontruiming / boedelontruiming  komt nooit op een gelegen moment. Het ontruimen van een inboedel wordt steeds vaker uit handen gegeven, een woning ontruimen is ook niet iets wat een ieder dagelijks doet.

Het ontruimen van een vervuilde woning is een vak apart

Woningontruiming is een vak. Het leeg halen van een huis vergt een behoorlijke organisatie en planning en kost veel tijd en fysieke inspanning. Meest voorkomende redenen van een ontruiming zijn overlijden, verhuizen naar een verpleeghuis, emigratie, samenwoning, trouwen, echtscheiding, of faillissement.

Werkwijze van een vervuilde woning ontruimen:

Tijdens de bezichtiging tbv een prijsopgave kijken we na de omstandigheden van de bewoner, elke vervuilde woning heeft een reden. Wij voelen ons er dan ook bij betrokken zodat de bewoner rustig zijn wens uit kan spreken hoe hij / zij de ontruiming graag ziet. Met deze wens in het achterhoofd beramen wij een plan van aanpak.

Blijft de bewoner er wonen, is deze aanwezig tijdens de ontruiming? Zijn er andere punten waar we rekening mee moeten houden? Is er sprake van drugsverslaving zodat onze medewerkers rekening moeten houden met naalden? Vragen zoals deze kunt u verwachten tijdens de intake.

De voordelen van een vervuilde woning laten ontruimen door De Woningontruiming Centrale

Wij werken op een discrete wijze, alle goederen die de woning verlaten zijn ingepakt. Dit is voor de opdrachtgever en de omgeving wel zo prettig. Er komt ook geen grote container voor de deur waar alles in gegooid wordt. Wij werken met rolcontainers waar goederen in gesloten verpakkingen in onze vrachtwagen wordt gedeponeerd.

Maximale privacy staat bij ons hoog in het vaandel, dit houdt ook in dat niemand tijdens de werkzaamheden de woning betreed waar de opdrachtgever toestemming voor heeft gegeven. Onze ontruimers communiceren niet met omwonenden over de situatie in de woning.

Naast vervuilde woningen ontruimen kunt u ook terecht voor:

  • Woningen en bedrijfspanden ontruimen
  • Het bezemschoon opleveren zoals gewenst
  • Het verrichten van kleine reparaties bij ontruiming of verhuizing
  • Het overnemen van inboedels bij woningontruiming
  • Het milieuvriendelijk en gescheiden afvoeren van restboedel

Vervuilde woning ontruimen? Vraag uw offerte aan!

offerte Vervuilde woning ontruimen

Wij ontruimen vervuilde woningen in onder andere:

Almelo, Alphen aan den Rijn, Almere, Alkmaar, Assen,
Amersfoort, Amstelveen, Amsterdam, Apeldoorn, Arnhem,
Breda, Delft, Den Haag, Den Helder, Deventer, Dordrecht,
Drachten, Emmen, Eindhoven, Enschede, Gouda, Groningen,
Haarlem, Heerenveen, Helmond, Hilversum, Leeuwarden,
Leiden, Lelystad, Maastricht, Meppel, Middelburg, Nijmegen,
Roermond, Roosendaal, Rotterdam, Schiedam, Spijkenisse,
Steenwijk, Tilburg, Venlo, Zoetermeer, Zaltbommel, Zwolle

Landelijke dekking heel Nederland

Sluiten
06 111 203 58 Offerte aanvragen