Woning ontruiming in heel Nederland, dat kan bij de Centrale

Kurkvloer laten verwijderen? Bel ons 06-11120358

Kurkvloer verwijderen is een tijdrovende klus en zonder het juiste gereedschap fysiek erg zwaar. Wij hebben ons hierin gespecialiseerd. Door vele jaren ervaring in het leegruimen van woningen zijn wij alle soorten vloeren al tegengekomen.

Waarom niet zelf uw kurkvloer verwijderen?

Voor het verwijderen van kurkvloeren moet er een zware tapijtstripper bijkomen, deze zijn nergens te huur omdat deze werkzaamheden niet dagelijks voorkomen. De Woningontruiming Centrale beschikt over deze zware en efficiënte machine.

Opdrachtgevers proberen het vaak eerst zelf doordat er een tal van producten op de markt, onder andere lijmoplosser. Naast het feit dat deze chemische en agressieve middelen slecht zijn voor het milieu zijn ze ook schadelijk voor de gezondheid. Echter helpt lijmoplosser ook niet bij een kurkvloer verwijderen.

Moet u de vloer opleveren aan de woningcoöperatie wordt er ook gevraag de vloer stoffeer gereed te maken en lijmresten te verwijderen, uiteraard kunnen wij u ook van dienst zijn als u gewoon een nieuwe vloerbedekking wilt.

Professioneel, efficiënt en correct werken voor een gezonde kwaliteit prijsverhouding.

Naast uw kurkvloer verwijderen wij ook:

Sluiten
06 111 203 58 Offerte aanvragen