Woning ontruiming in heel Nederland, dat kan bij de Centrale

Vervuilde woning schoonmaken?

Soms is een woning zo erg vervuild, dat de bewoner er niet meer in kan leven. Het staat vol met spullen, er liggen overal etensresten of er hangt een ondragelijke geur. De Woningontruiming Centrale kan de vervuilde woning van u, een familielid of cliënt tot in de puntjes schoonmaken en weer bewoonbaar opleveren. Wij werken door heel Nederland voor zowel particulieren als zorginstellingen, dus wij kunnen u waar dan ook van dienst zijn!

Wat is de reden achter een vervuilde woning?

Niemand wilt een vervuild huis wonen. Het gebeurt dan ook niet expres en vaak kan de bewoner er zelf ook weinig aan doen. Bijvoorbeeld omdat deze kampt met psychische klachten, drugs- of alcoholmisbruik, maar ook eenzaamheid of ziekte kunnen bijdragen aan de verwaarlozing. Meestal schamen deze mensen zich er (onnodig) voor en wordt er dus geen hulp aangevraagd. Niet alleen de bewoner kan er last van ondervinden, ook de buurt. Zo kan er zich stank verspreiden, komt er vaak ongedierte op af en is een huis vol spullen ook nog eens gevaarlijk. Denk bijvoorbeeld aan brand. Naast persoonlijke omstandigheden, kunnen de volgende redenen ook ten grondslag liggen aan de vervuiling:

  • De bewoner heeft last van problematische verzameldwang (hoarding);
  • De woning is de plek van een plaats delict;
  • De bewoner kan niet meer voor zichzelf zorgen en verrommeld en verwaarloosd de woning;
  • Er heeft een lijkvinding plaatsgevonden in het huis;
  • Er bevinden zich te veel dieren (of ongedierte) in de woning.

Woningvervuiling heeft een grote impact op het leven van de bewoner, maar ook voor familieleden of vrienden. Op tijd hulp inschakelen is dus essentieel. De Woningontruiming Centrale staat 24/7 voor u klaar om u te helpen en de woning weer leefbaar te maken. Neem dus gauw vrijblijvend contact met ons op!

vervuilde woning schoonmaken

De vervuilde woning schoonmaken

Wij beschikken over veel professionele apparatuur en reinigingsmiddelen om de ruimte weer helemaal netjes te maken. Het is niet aan te raden om dit zelf te doen, aangezien het in een ernstig vervuilde woning vaak lastig is om te bepalen waar te beginnen. Daarnaast hebben particulieren niet dezelfde krachtige schoonmaakmiddelen als specialistische bedrijven en is er niet genoeg kennis om het op een veilige en efficiënte manier uit te voeren. De Woningontruiming Centrale doet dit al jaren en wij hebben veel verschillende situaties meegemaakt. Niks is ons dus te gek of om zich voor te schamen. Wij helpen u graag van A tot Z met het hele traject, op een menselijke en begripvolle manier.

vervuilde badkamer schoonmaken

Hoe kunnen wij u helpen?

Heeft u besloten dat een vervuild huis nu eens echt schoongemaakt moet worden? Of moet de kamer van een cliënt opgeleverd worden? Wij helpen u in iedere situatie en elk type ruimte, hoe vervuild het ook is. U kunt ons vrijblijvend een bericht sturen. Wij plannen dan een afspraak in om de ruimte te bekijken en een inschatting te maken van de werkzaamheden en bijbehorende kosten. Als u al foto’s heeft van de woning, dan kunt u deze meesturen en zouden wij u telefonisch al een offerte kunnen aanbieden.

Hoe maken wij de vervuilde woning schoon?

Nadat we samen met u vastgesteld hebben wat er precies gedaan moet worden, komen onze experts langs de schoonmaak te verrichten. Doorgaans hanteren wij deze effectieve werkwijze:

Stap 1: Ontruiming van de woning

De woning wordt ontruimd of leeggehaald. Als een bewoner weer teruggaat naar het huis, dan moet van te voren besproken en bepaald worden welke meubels blijven staan. Dit wordt samen met de eigenaar en/of directe familieleden gedaan. Bij een overlijden wordt de ruimte leeggehaald en kan de inboedel worden overgekocht, naar de kringloop worden gebracht of op een milieuvriendelijke manier worden afgevoerd.

Stap 2: Uitvoering van de schoonmaak

We maken de ruimte zoals afgesproken schoon. Alles wordt ontreinigd en gedesinfecteerd met veilige en adequate middelen, zodat het er weer als nieuw voelt en ruikt. Wij bieden onze klanten maximale privacy, doordat wij in een bus zonder logo of reclameteksten bij u langskomen. Ook de spullen die uit de woning worden gehaald, worden afgevoerd in gesloten zakken. Bovendien spreken onze medewerkers niet met derden over wat er aan de hand is en mogen onbevoegden de woning niet betreden, tenzij anders afgesproken. De privacy en veiligheid staat altijd bij ons voorop.

Stap 3: Afvoering van restafval

Zodra de schoonmaakwerkzaamheden zijn afgerond, worden restmaterialen op een milieubewuste manier weggevoerd. Naast het volledig reinigen van de ruimte, kunnen wij voor u ook nog de vloerbedekking en behang verwijderen, net zoals het witten van het plafond en de muren. Wij leveren de ruimte vervolgens bezemschoon op aan de klant of de verhuurder. Pas als u volledig tevreden bent, zijn wij dat ook. Wij werken namelijk met een 100% tevredenheidsgarantie.

Vertrouwd en veilig de vervuilde woning laten schoonmaken

De Woningontruiming Centrale staat op korte termijn voor u klaar om u van dienst te zijn. Door onze bewezen effectieve aanpak, vaste contactpersonen die u continu helpen tijdens het gehele traject en onze scherpe tarieven, kunt u de schoonmaak van de vervuilde woning met een gerust hart aan ons overlaten. Mocht u meer informatie willen ontvangen, neem dan contact met ons op.

Sluiten
06 111 203 58 Offerte aanvragen