Woning ontruiming in heel Nederland, dat kan bij de Centrale

Een woningontruiming uitvoeren?

Een woningontruiming gaat u niet in de koude kleren zitten. Dat is begrijpelijk, want het moet vaak al snel gebeuren na een beladen of zware gebeurtenis. Bijvoorbeeld omdat een dierbare is overleden of vanwege een faillissement. U moet dan tal van andere zaken regelen, maar een huis ontruimen is daar ook één van. De Woningontruiming Centrale neemt graag wat stress en tijd weg; wij voeren dit namelijk discreet, efficiënt en natuurlijk met respect voor de woning uit. Wij zorgen ervoor dat u de ontruiming met een gerust hart aan ons over kunt laten. Zo beschikken wij over de juiste materialen, vakmensen en expertise om het zorgvuldig te kunnen doen.

Woningontruiming na overlijden, wat gebeurt er allemaal?

Eén van de voornaamste redenen waarom een huis leeggehaald moet worden, is omdat de bewoner is overleden. Dit is een emotionele en ingrijpende gebeurtenis. Als nabestaande moet u zich over veel taken bekommeren: van de uitvaart tot het versturen van kaarten en het uitzoeken van de persoonlijke spullen van uw dierbare. Hier gaat logischerwijs veel tijd in zitten. De emoties die daar nog eens bijkomen, maken het nog lastiger. Daarom is het verstandig om een specialist in woningontruiming in te schakelen, zodat u uw tijd kunt wijden aan andere zaken. Doorgaans werken wij op de volgende wijze, met inachtname van uw situatie en omstandigheden:

  • U haalt kostbare spullen uit de woning voordat wij langskomen. Hoe snel dit moet gebeuren, hangt af van de woonsituatie. In een verzorgingstehuis moet dit vaak al snel gebeuren, soms al binnen 24 uur. Als de overledene in een koopwoning woonde, heeft u vaak wat langer de tijd;
  • U zegt de huur op of neemt contact op met een verkoopmakelaar. Dit wordt doorgaans gedaan door directe familie of een executeur testamentair;
  • De Woningontruiming Centrale haalt het huis op een respectvolle manier leeg. Wij komen langs in een bus zonder logo’s of teksten, dus het zal discreet gebeuren. De inboedel wordt volgens afspraak weggehaald en voor hetgeen wat over kan worden genomen, zal u een nette prijs ontvangen. De overige meubels zullen zoveel mogelijk een tweede leven krijgen;
  • Vloerbedekking, zoals tapijt, kan ook weggehaald worden en gaten of kieren worden gedicht. Wij leveren de woning helemaal ontruimd en volgens hoge standaarden bezem- of stofzuigschoon op.

Onze professionals nemen al het werk van u uit handen. Dit zorgt voor rust en betekent dat u op andere belangrijke zaken kan focussen. Overigens kunt u de Woningontruiming Centrale niet alleen inschakelen voor een huisontruiming na overlijden, maar ook vanwege een seniorenverhuizing, emigratie of samenwonen. Wij kunnen u in allerlei verschillende situaties van dienst zijn, ook wanneer niet een volledige ontruiming nodig is. Vraag daarom vrijblijvend een op maat gemaakte offerte aan.

woningontruiming

Kan een huisontruiming ook met spoed plaatsvinden?

Moet een woning met spoed ontruimd worden? Geen zorgen, wij helpen u! Woonde uw dierbare in een verzorgingstehuis of aanleunwoning, dan moet de ruimte vaak binnen 24 uur leeg zijn. Dit is rap en vaak onmogelijk om voor nabestaanden zelf te realiseren. De Woningontruiming Centrale kan u echter wel snel helpen: wij ontruimen woningen zelfs binnen zo’n korte tijd. Door onze jarenlange ervaring kunnen wij dit spoedig maar zorgvuldig en veilig uitvoeren. Neem contact met ons op om onze beschikbaarheid op korte termijn te checken.

Wat gebeurt er nadat u een offerte heeft aangevraagd?

Eén van onze medewerkers zal contact met u opnemen om de huisontruiming met u te bespreken. U kunt aangeven binnen welke termijn het moet gebeuren en wat er precies gedaan moet worden. Zo kunnen wij goed inschatten wat de kosten zullen zijn. Dit wordt op papier gezet zodat het overzichtelijk is. Een bijkomend voordeel van de Woningontruiming Centrale is dat u voor, tijdens én na de werkzaamheden één contactpersoon bij ons heeft. Zo weet u met wie u contact op kan nemen als u vragen heeft. Dit geeft een fijn gevoel.

Zelf een huis ontruimen of laten doen?

Als u meer tijd heeft, kunt u het wellicht ook zelf doen. Dit wordt echter vaak onderschat. Een woning ontruimen is erg arbeidsintensief en tijdrovend. Bovendien heeft u niet alle geschikte materialen in huis en moet u bijvoorbeeld een busje en een lift huren, soms bij verschillende verhuurders. Dit zorgt voor meer stress in een toch al emotionele periode: wij ontruimen het huis of het pand voor u daarentegen tot in de puntjes tegen scherpe prijzen.

woningontruiming beschikt over de juiste materialen en apparatuur

De Woningontruiming Centrale beschikt over de juiste materialen en apparatuur

Heeft u binnen afzienbare tijd bijvoorbeeld kruiwagens, containers en schoonmaakspullen tot uw beschikking? Wij wel en kunnen deze spullen en meer inzetten tijdens het leeghalen van een woning. Zo beschikken wij over de benodigde veiligheidsartikelen, zoals mondkapjes, handschoentjes en goede schoenen, en zouden we zelfs grotere apparatuur in kunnen zetten om de ontruiming nog sneller en soepeler te laten verlopen. Al onze medewerkers hebben erkende diploma’s en weten precies hoe ze het moeten uitvoeren volgens efficiënte werkwijzen en veilige protocollen.

Wat kan er exact gedaan worden tijdens een huis ontruimen?

Het leeghalen van een ruimte gaat niet zonder slag of stoot; er komt namelijk veel bij de uitvoering kijken. Doordat wij niet emotioneel verbonden zijn met de woning, zal het voor onze gespecialiseerde vakmensen makkelijker en sneller gaan. Vertel ons wat we voor u kunnen doen en we voeren onder andere het volgende zo snel mogelijk voor u uit: spullen inpakken, demonteren en weggooien, gaten dichten, vloeren verwijderen en bruikbare spullen naar een tweede thuis brengen. Neem voor al onze woningontruiming werkzaamheden contact met ons op. Wij zijn werkzaam in veel verschillende regio’s in Nederland.

Sluiten
06 111 203 58 Offerte aanvragen