Woning ontruiming in heel Nederland, dat kan bij de Centrale

Woning leeg opleveren

U staat voor de taak om op korte termijn een woning leeg op te leveren, over te dragen aan de woningbouwvereniging, makelaar of de nieuwe eigenaar van uw oude woning. De Woningontruiming Centrale is gespecialiseerd in het leeghalen en leegruimen van woningen en voert dagelijks meerdere opdrachten uit, ook wel bekend als bezemschoon opleveren. In veel gevallen kunnen we een volledige woningontruiming binnen 24 uur realiseren.

Volledige ontzorging bij woning leeghalen

Onze dienstverlening strekt zich uit naar diverse woningcoöperaties, makelaars, uitvaartverzekeringen en particuliere opdrachtgevers. We gaan verder dan alleen het leegruimen van de woning; indien gewenst, regelen wij direct de afhandeling met uw woningcoöperatie. Deze service is bijzonder geschikt voor opdrachtgevers die zelf niet in de betreffende plaats wonen waar de te ontruimen woning zich bevindt. Veelal maken onze particuliere opdrachtgevers gebruik van onze diensten bij het leeghalen van een woning na het overlijden van een dierbare. Wij kunnen bijvoorbeeld aanwezig zijn bij de voor- en na-inspectie en zorgen voor de afmelding bij nutsbedrijven.

Wilt u graag een gratis en vrijblijvende offerte ontvangen? Bel ons dan! 06-11120358 of vraag uw offerte aan via de online contact pagina.

Onze diensten door heel Nederland

Almelo, Alphen aan den Rijn, Almere, Alkmaar, Assen,
Amersfoort, Amstelveen, Amsterdam, Apeldoorn, Arnhem,
Breda, Delft, Den Haag, Den Helder, Deventer, Dordrecht,
Drachten, Emmen, Eindhoven, Enschede, Gouda, Groningen,
Haarlem, Heerenveen, Helmond, Hilversum, Leeuwarden,
Leiden, Lelystad, Maastricht, Meppel, Middelburg, Nijmegen,
Roermond, Roosendaal, Rotterdam, Schiedam, Spijkenisse,
Steenwijk, Tilburg, Venlo, Zoetermeer, Zaltbommel, Zwolle

Landelijke dekking heel Nederland

Sluiten
06 111 203 58 Offerte aanvragen