Woning ontruiming in heel Nederland, dat kan bij de Centrale

Werkwijze van de Woningontruiming Centrale

De werkwijze van De Woningontruiming Centrale is voor zowel consument als voor de ontruimingservice altijd voordelig.  Onze ontruimers met jaren ervaring in de ontruiming branche komen uit alle regio’s van Nederland, op deze wijze zijn er altijd woningontruimers bij u in de buurt.  Door onze geografische dekking in heel Nederland hebben wij bijna geen reis kosten die door worden berekend naar de klant . Vermeld bij het aanvragen van uw vrijblijvende offerte altijd even de plaatsnaam, dan kunnen wij u gelijk door verbinden met uw contact persoon uit uw regio.

Werkwijze van een woningontruiming bij De Woningontruiming Centrale:

  1. Op het moment dat u een offerte aangevraagd heeft, plannen wij een afspraak zo snel mogelijk met u in. Uw contact persoon van de woningontruiming centrale komt bij u langs en bespreekt uw wensen en bekijkt de werkzaamheden die verricht moeten worden, inventariseert alles en noemt u gelijk een ALL-IN prijs!
  2.  Na goedkeuring van de voor u op maat gemaakte offerte, plannen wij uw opdracht om de woning of bedrijfsruimte in om te ontruimen.
  3.  Wij leveren uw woning bezemschoon / veegschoon op, onder bezemschoon opleveren verstaan wij :
  • Vloerbedekking verwijderen ook van de trap
  • Schroeven en pluggen verwijderen
  • Gordijnrails demonteren
  • Gaten in muren en plafonds dichten
  • Lichtpunten  voorzien van kroonstenen

 Wij leveren een totaal pakket bij het ontruimen.

Herstel werkzaamheden verrichten wij voor u als u dit op prijs stelt, geef dit altijd aan bij uw contact persoon.

Garantie van De Woningontruiming Centrale:

Woningontruiming Centrale geeft hun opdrachtgevers een 100 % tevredenheid garantie.
Hoe wij dit kunnen geven en vooral hoe wij dit kunnen nakomen omschrijven wij u hieronder. Wij werken simpel weg onder het motto afspraak is afspraak! Op het moment dat u een gratis en vrijblijvende offerte heeft aangevraagd neemt uw contact persoon uit uw regio die bij de ontruiming aanwezig is contact met u op. Uw contact persoon komt bij u langs en geeft u een op maat gemaakte offerte hierin wordt alles opgenomen. Alle werkzaamheden die om schreven staan worden 100 % uitgevoerd, na de ontruiming loopt u als opdrachtgever met uw contact persoon de ontruimde ruimtes naar waarna u de tevredenheid verklaring onder tekent. Want wij zijn pas content als u dat bent!

Gespecialiseerd woningontruimingsbedrijf met ervaring

Onze woningontruimers zijn voorzien van het vak diploma verhuizer en het ccv-b goederen diploma. De centrale is een bundeling van Ervaring, Kennis, Efficiënt denken en werken met veel enthousiasme. Of het nu gaat om een woningontruiming, verhuizing of vloerbedekking verwijderen wij zijn altijd juiste schakel. Wat is er nou prettiger om te weten dat uw ontruiming door gespecialiseerd personeel wordt uitgevoerd, en een verhuizing door mensen met kennis van zaken zonder u uw inboedel te beschadigen.

Geen onduidelijkheden over meerwerk bij een ontruiming

Door de jarenlange ervaring met het ontruimen van woningen en bedrijfspanden weten wij dat duidelijk opgestelde afspraken heel belangrijk zijn tussen opdrachtgever en woningontruiming De Centrale. In onze offertes wordt duidelijk de overgebleven restboedel opgenomen die wij deels overnemen van u. Ook worden de herstel werkzaamheden zo duidelijk mogelijk omschreven als het mogelijk is. Als er al een voor inspectie met de woningbouw vereniging is geweest of als u bijvoorbeeld op advies van de makelaar het huis ontruimd in verband met foto’s maken ten behoeve van verkoop neemt u deze lijst dan mee op het moment dat wij u een vrijblijvende offerte komen opmaken voor u. Op deze manier kunnen beide partijen geen onduidelijkheden over meerwerk krijgen op het moment van oplevering.

Milieubewust afvoeren van oude inboedel

Het is niet alleen beter voor het milieu maar ook nog eens beter voor u portemonnee. En dat zijn toch al twee belangrijke punten. Het afvoeren van een oude inboedel neemt altijd kosten mee, soms hoge kosten! Omdat wij jaarlijks vele tonnen gescheiden oud huisraad naar de gemeentelijke milieustraten laten vervoeren krijgen we korting op containers die wij plaatsen bij een ontruiming als het teveel is om in de vrachtwagen zelf weg te brengen. Door vele goed onderhouden contacten met meerdere instellingen kunnen wij in vele gevallen uw oude huisraad herplaatsen, dit scheelt aannemelijk in de kosten voor het afvoeren van uw restboedel.

Vast aanspreekpunt tijdens de ontruimingen

De Woningontruiming Centrale is gevestigd op 7 plaatsen in Nederland, elke dag gaan onze enthousiaste en professionele woningontruimers aan het werk in hun eigen regio, dit om zo efficiënt en kostenbesparend mogelijk uw woningontruiming uit te voeren. Voor u als opdrachtgever houdt dit in dat u altijd 1 vast aanspreekpunt heeft en dat uw ontruimer uit uw eigen regio komt of een ontruimingsservice is met een landelijke dekking. Deze bedrijven hebben stuk voor stuk jarenlange ervaring in de woningontruiming branche, werken allemaal Snel, Professioneel en zijn Betrouwbaar.

Vraag gratis en vrijblijvend een offerte aan.
Offerte aanvragen
Sluiten
06 111 203 58 Offerte aanvragen