Woning ontruiming in heel Nederland, dat kan bij de Centrale

Koopwoning ontruimen

Koopwoning ontruimen ? Bij het ontruimen van een koopwoning zijn veel omstandigheden waarbij  u zelf niet in staat bent tot ontruiming of het bezemschoon opleveren van een woning. Vaak is dat het geval als u er door herinneringen teveel emotioneel bij betrokken bent. Een woningontruiming / boedelontruiming komt nooit op een gelegen moment.  Het ontruimen van een inboedel wordt steeds vaker uit handen gegeven , een woning ontruimen is ook niet iets wat een ieder dagelijks doet.

Woningontruiming is een vak. Het leeg halen van een huis vergt een behoorlijke organisatie en planning en kost veel tijd en fysieke inspanning.

Meest voorkomende redenen van een ontruiming zijn overlijden, verhuizen naar een verpleeghuis, emigratie, samenwoning, trouwen, echtscheiding, of faillissement.

Woningontruiming centrale adres voor :

  • Woningen en bedrijfspanden ontruimen
  • Het bezemschoon opleveren zoals gewenst
  • Het verrichten van kleine reparaties bij ontruiming of verhuizing
  • Het overnemen van inboedels bij woningontruiming
  • Het milieuvriendelijk en gescheiden afvoeren van restboedel

Gratis en vrijblijvende offerte.

offerte Koopwoning ontruimen

 

 

 

 

Leegruimen van een koopwoning voor overdracht

Op het moment dat een koopwoning verkocht is, dan is het belangrijk dat de woning opgeleverd wordt zoals afgesproken met de koper. Niets is vervelender dan een ontevreden kopende partij.

Voor de overdracht krijgt u van de makelaar meetstal een checklist voor het leegruimen van de koopwoning zoals afgesproken is tussen de verkoper en koper, bijvoorbeeld vloerbedekking verwijderen of mag u deze laten liggen. Spijkers en schroeven verwijderen, of dat u de oude werkbank moet verwijderen of dat deze mag blijven.

Er komt best wel veel bij kijken bij het leegruimen van een koopwoning, vooral als het de ouderlijke woning betreft. Vele jaren herinnering liggen op zolder bewaard, en vooral veel spul wat eigenlijk al jaren weg kan.

Leegruimen van een koopwoning en verkoop gereed opleveren

De Woningontruiming Centrale kan voor u de woning verkoop gereed opleveren voor een goede en succes volle verkoop. Door onze ervaring en goede samenwerking met diverse makelaren, kunnen wij de koopwoning leegruimen en bezemschoon opleveren.

Elke makelaar heeft zijn eigen strategie voor de verkoop. Warme verkoop, dit houd in dat de vloerbedekking en enkele meubels stukken er nog in blijven staan. Vooral een succes formule bij jongere huizen waar weinig tot geen verbouwingen nodig zijn voor de kopende partij

Koude verkoop houd in dat de makelaar u adviseert een woning rigoureus leegruimt. Interieur, meubels, huisraad verwijderen. Vloerbedekking verwijderen en zo nodig  het oude behang.

De Woningontruiming Centrale heeft een breed scala van dienst verlening en kan u dan ook bij alle omstandig heden van dienst zijn wat betreft het leegruimen van een koopwoning.

Bij een huurwoning zijn er andere regels bij het opleveren.

Werkgebied is heel Nederland, onder anderen in :

Almelo, Alphen aan den Rijn, Almere, Alkmaar, Assen,
Amersfoort, Amstelveen, Amsterdam, Apeldoorn, Arnhem,
Breda, Delft, Den Haag, Den Helder, Deventer, Dordrecht,
Drachten, Emmen, Eindhoven, Enschede, Gouda, Groningen,
Haarlem, Heerenveen, Helmond, Hilversum, Leeuwarden,
Leiden, Lelystad, Maastricht, Meppel, Middelburg, Nijmegen,
Roermond, Roosendaal, Rotterdam, Schiedam, Spijkenisse,
Steenwijk, Tilburg, Venlo, Zoetermeer, Zaltbommel, Zwolle
Landelijke dekking heel Nederland

Sluiten
06 111 203 58 Offerte aanvragen