Woning ontruiming in heel Nederland, dat kan bij de Centrale

Bedrijfsontruiming

Schakel voor de bedrijfsontruiming een professioneel bedrijf in. De woningontruiming Centrale is door de jaren ervaring uitgegroeid tot een gerenommeerde ontruimingsspecialist.

Naast woningontruiming zijn wij actief in bedrijfsontruiming. Een kantoorpand dat ontruimd moet worden doordat er gefuseerd wordt of juist door uitbreiding en dat er daarom moet worden verhuist.

Een winkel pand ontruimen in een drukke winkelstraat? Geen probleem… de ontruimers van de woningontruiming Centrale kunnen u ook helpen in de avonduren.

Een situatie als deze komt vaker voor. Winkelpanden worden steeds vaker geruimd. Een veel voorkomende reden is dat winkeliers stoppen met de dure winkelpanden en met een webshop verder gaan. De webshop inrichten, online klanten werven, de producten die verkocht worden inpakken en verzenden. Vaak houdt dit in dat je te druk bent om het winkelpand bezem schoon op te leveren.

Wij kunnen u in dat geval perfect van dienst zijn. Veelal kunnen wij u een scherper tarief bieden dan u denkt!

Redenen voor bedrijfsontruimingen

Er zijn een tal van ontruimingen voor bedrijven op te noemen. Net zoals de redenen voor een bedrijfsontruiming; faillissement, nieuw meubilair, bedrijfsbeëindiging vanwege leeftijd en geen opvolging, de druk van de concurrentie die te hoog is… zo zijn er nog veel meer redenen.

De Woningontruiming Centrale biedt u graag de helpende hand bij elk soort ontruiming. Klantvriendelijkheid, duidelijke communicatie, maximale privacy en een scherp, eerlijk en marktconform tarief staan bij ons hoog in het vaandel.

Wij zijn een landelijk werkend bedrijf gespecialiseerd in woning en bedrijfsontruiming, wilt u ook een scherpe offerte op maat? Bel direct met 06 – 111 203 58 of vraag direct een offerte aan!

offerte woningontruiming

Bedrijfsontruimingen door heel Nederland

Met een landelijke dekking voeren wij bedrijfsontruimingen in steden en regio’s door heel Nederland. Van Groningen tot Maastricht en alle plaatsen daartussenin, onze professionele ontruimingsdiensten zijn slechts één telefoontje verwijderd.

Almelo, Alphen aan den Rijn, Almere, Alkmaar, Assen,
Amersfoort, Amstelveen, Amsterdam, Apeldoorn, Arnhem,
Breda, Delft, Den Haag, Den Helder, Deventer, Dordrecht,
Drachten, Emmen, Eindhoven, Enschede, Gouda, Groningen,
Haarlem, Heerenveen, Helmond, Hilversum, Leeuwarden,
Leiden, Lelystad, Maastricht, Meppel, Middelburg, Nijmegen,
Roermond, Roosendaal, Rotterdam, Schiedam, Spijkenisse,
Steenwijk, Tilburg, Venlo, Zoetermeer, Zaltbommel, Zwolle
Landelijke dekking heel Nederland

Sluiten
06 111 203 58 Offerte aanvragen