Woning ontruiming in heel Nederland, dat kan bij de Centrale

Trouwen? Laat uw woning ontruimen

Trouwen – Eindelijk is het dan zover, de grote dag dat 2 geliefden elkaar het ja-woord geven en hun liefde definitief ondertekenen.

Steeds vaker komt het voor dat als mensen het ouderlijke huis verlaten ze eerst enige jaren als singel door het leven wandelen. Als twee mensen elkaar hebben ontmoet komt er een punt dat ze gaan samenwonen of juist eerst gaan trouwen voordat ze met elkaar gaan samenwonen.

Maar dan! 2 inboedels, 2 woningen, 2 x de huur of hypotheek, en 2 keer zoveel vaste lasten!

Vaak hebben alle twee een drukke baan en willen ze de vrijetijd die dan over is liever aan elkaar besteden. Dan dat ze dagen of zelfs weken in de oude woning bezig zijn met leegruimen, bezemschoon opleveren en misschien wel de inboedel stukje bij beetje op marktplaats te zetten.  En dan maar weer afwachten of de daadwerkelijke koper ook komt.

Daarnaast moet de restboedel die niet interessant is voor de verkoop ook de woning uit en weggebracht worden. Milieustraat, kringloop winkel… Dit kost naast fysieke kracht ook nog eens veel tijd. De datum van oplevering nadert, en dan..

Staat u op zo een punt? Stop dan met zoeken naar een oplossing! Die heeft u zojuist gevonden. De Woningontruiming Centrale kan uw woning in 1 dag leegruimen en geheel bezemschoon opleveren.

Waar wij dit voor u kunnen doen?  In heel Nederland!

Vraag een deskundige en professionele offerte aan, uiteraard vrijblijvend (u bent niet verplicht deze te accepteren, tevens is het geheel kosteloos).

Wij werken in heel Nederland, onder andere in :

Almelo, Alphen aan den Rijn, Almere, Alkmaar, Assen,
Amersfoort, Amstelveen, Amsterdam, Apeldoorn, Arnhem,
Breda, Delft, Den Haag, Den Helder, Deventer, Dordrecht,
Drachten, Emmen, Eindhoven, Enschede, Gouda, Groningen,
Haarlem, Heerenveen, Helmond, Hilversum, Leeuwarden,
Leiden, Lelystad, Maastricht, Meppel, Middelburg, Nijmegen,
Roermond, Roosendaal, Rotterdam, Schiedam, Spijkenisse,
Steenwijk, Tilburg, Venlo, Zoetermeer, Zaltbommel, Zwolle

Sluiten
06 111 203 58 Offerte aanvragen