Woning ontruiming in heel Nederland, dat kan bij de Centrale

Woningontruiming in Amsterdam? Bel nu 06-11120358

Professionele Woningontruiming Amsterdam en omstreken

Woningontruimingcentrale is een erkend ontruimingsbedrijf in Amsterdam, gespecialiseerd in woningontruiming in de breedste zin van het woord. Woningontruiming na overlijden, bezemschoon opleveren, speciale schoonmaak, of herstelwerkzaamheden: Woningontruiming Amsterdam is u graag van dienst.

Ook in de regio Amsterdam is de Woningontruiming Centrale actief

Van grachtenpand tot studio op 4 hoog en van bedrijfspand tot woonboot. Of het nu midden op het Damrak, de Zeedijk, het Vondelpark, of rondom het über drukke Rembrandtplein of Leidse Plein: Woningontruimingcentrale is al jarenlang specialist in het opruimen, schoonmaken en bezemschoon opleveren van alle typen woningen/panden in centrum Amsterdam en daarbuiten.

Waarom Woningontruimingcentrale voor woningontruiming Amsterdam?

Wij kennen de stad en weten waar de knelpunten kunnen zitten. Denk bijvoorbeeld aan vergunningen in ‘lastige; buurten als de Dam en het Rijksmuseum. Maar we verstaan vooral ons vak heel goed. Woningontruiming kan een formaliteit zijn, maar is in veel gevallen ook een beladen zaak. Er kunnen zich omstandigheden voordoen waarbij u zelf niet in staat bent tot inboedel ontruimen in Amsterdam, laat staan tot bezemschoon opleveren. Dat kan te maken hebben met emotionele redenen, bijvoorbeeld in geval van overlijden of seniorenverhuizing, maar het kan natuurlijk ook gewoon tijdsgebrek zijn. Wellicht weet u niet eens waar u moet beginnen en heeft u ook de juiste tools niet in huis? Voor Woningontruimingcentrale is een huis leeghalen in Amsterdam dagelijkse kost. Net als bezemschoon opleveren. Die zorg nemen we u dan ook graag uit handen.

Huis ontruimen Amsterdam en veel meer…

Wat wij voor u kunnen betekenen? In overleg kunnen we alles van a tot z voor u regelen. Denk bijvoorbeeld aan:

  • Het regelen van alle vergunningen (in het bijzonder in ‘lastige buurten als de Dam en het Rijksmuseum)
  • Inboedel ontruimen Amsterdam
  • Vloer of tapijt verwijderen
  • Seniorenverhuizing
  • Woningontruiming na overlijden Amsterdam
  • Afvalstoffen elimineren
  • Oplevering aan woningbouwverenigingen

Eigenlijk is geen situatie ons vreemd. We hebben letterlijk alles al eens gezien.

Bezemschoon opleveren? Woningontruimingcentrale regelt het

Kortom: Woningontruimingcentrale kan u heel veel frustratie, fysieke klachten, onenigheid en vooral tijd besparen. En geld. Want een woning professioneel ontruimen en bezemschoon laten opleveren, kost vaak minder dan wanneer u zelf aan de slag gaat. Wij hebben immers de kennis en tools in huis.

Werkwijze Woningontruimingcentrale

Zoekt u een betrouwbaar ontruimingsbedrijf in Amsterdam? Wij bespreken de mogelijkheden graag persoonlijk met u.  Wilt u dus meer weten over een huis ontruimen in Amsterdam of meteen een afspraak inplannen met Woningontruimingcentrale? Neem vrijblijvend contact op via 06-10674524 of vraag meteen een offerte aan.

Offerte op maat ontvangen ?

Een belangrijke rol speelt bij de beslissing om ons wel of niet in te huren is voor uw de prijs. Gelukkig kunnen wij iedereen een zeer scherp tarief aanbieden.

Voorbeeldontruiming in Amsterdam door De Woningontruiming Centrale

We kregen een aanvraag voor het ontruimen van een prachtig grachtenpand in Amsterdam. Niet alleen de inboedel, maar zeker ook de woning zelf mocht geen krasje oplopen. De professionele ontruimers van De Woningontruiming Centrale weten echter precies hoe ze dit aan moeten pakken.

Naast het ontruimen van de woning, hebben we er ook voor gezorgd dat de woning bezemschoon en zonder gaten in de muur werd opgeleverd. Er stonden nog enkele meubels waar de bewoner geen interesse meer in had. We hebben deze direct op laten halen door onze vaste opkoper. Dit alles al 4 dagen nadat de bewoner online een offerte had aangevraagd.

Binnen een dag was de woningontruiming geklaard en dat voor een bedrag van € 425,-. Dit was inclusief het afvoeren van afval.

Bel ons! 06-11120358

Het werkgebied van De Woningontruiming Centrale, onder anderen in:

Almelo, Alphen aan den Rijn, Almere, Alkmaar, Assen,
Amersfoort, Amstelveen, Amsterdam, Apeldoorn, Arnhem,
Breda, Delft, Den Haag, Den Helder, Deventer, Dordrecht,
Drachten, Emmen, Eindhoven, Enschede, Gouda, Groningen,
Haarlem, Heerenveen, Helmond, Hilversum, Leeuwarden,
Leiden, Lelystad, Maastricht, Meppel, Middelburg, Nijmegen,
Roermond, Roosendaal, Rotterdam, Schiedam, Spijkenisse,
Steenwijk, Tilburg, Venlo, Zoetermeer, Zaltbommel, Zwolle
Landelijke dekking heel Nederland

Sluiten
06 111 203 58 Offerte aanvragen