Woning ontruiming in heel Nederland, dat kan bij de Centrale

Woningontruiming in Arnhem? Bel nu 06-11120358

Bij een woningontruiming in Arnhem zijn er omstandigheden waarbij u zelf niet in staat bent tot ontruiming of het bezemschoon opleveren van een woning.

Meestal is dat het geval als u er door herinneringen teveel emotioneel bij betrokken bent. Een woningontruiming / boedelontruiming  komt nooit op een gelegen moment.  Het leegruimen van een woning of appartement vergt een behoorlijke organisatie en planning, en kost veel tijd en fysieke inspanning.

Woningontruiming Centrale voor een betaalbare ontruiming op maat

Het ontruimen van een inboedel wordt steeds vaker uit handen gegeven, een woning ontruimen is ook niet iets wat een ieder dagelijks doet. Wij kennen de regels voor het bezemschoon opleveren als geen ander, dagelijks komen wij in woningen van onder anderen: Volkhuisvesting Arnhem, Vivare, Portaal en Mooiland.

Meest voorkomende redenen van een ontruiming zijn overlijden, verhuizen naar een verpleeghuis, emigratie, samenwoning, trouwen, echtscheiding, of faillissement.

De Woningontruiming Centrale heeft jarenlang ervaring met het ontruimen van woningen in Arnhem en omgeving.

Woningontruiming is een vak, ons vak!

Woningontruiming Centrale is voor u het juiste adres voor:

Offerte op maat ontvangen ?

Een belangrijke rol speelt bij de beslissing om ons wel of niet in te huren is voor uw de prijs. Gelukkig kunnen wij iedereen een zeer scherp tarief aanbieden.

Vraag vandaag nog uw gratis offerte aan!

Voorbeeld woningontruiming Arnhem

Ontruiming en verhuizing naar zorgcentrum.
Mevrouw de Koning is verhuisd naar een zorgcentrum en we kregen van haar kinderen de aanvraag om de woning leeg te ruimen. Mevrouw was niet meer in staat om alles zelf te regelen.


Voor mevrouw de Koning was het een hele verandering van een grote vrijstaande woning met een grote tuin naar een ruime 1 kamer appartement. De kinderen hebben haar spulletjes verhuisd die mee konden, maar er bleef een grote hoeveelheid achter in de woning. Omdat de kinderen ruim 200 km verderop wonen was het voor hun belangrijk dat ze het totaal uit handen konden geven. 
Tijdens het opmaken van onze offerte zijn de wensen besproken, en hebben we gelijk akkoord gekregen om de woning te ontruimen. Sleutel is direct in ontvangst genomen en op de afgesproken datum hebben wij de woning bezemschoon opgeleverd. Omdat het hier ging om een koopwoning hebben wij contact gelegd met de makelaar in samen werking met de kinderen. Samen hebben we gekeken naar de huidige staat en of er nog aanpassingen gedaan konden worden om het wellicht sneller te kunnen verkopen. In de woning hebben we o.a. gesausd en uitgebreid schoongemaakt. De tuin onkruid vrij gemaakt en bij gesnoeid zodat het weer een verzorgde uitstraling had. Na onze werkzaamheden hebben wij de sleutel af geleverd bij de makelaar zodat de verkoop direct in gang gezet kon worden. De fotograaf heeft de volgende dag gelijk foto’s gemaakt en staat de woning te koop.
Wij hopen dan ook van harte dat de woning op redelijk termijn verkocht wordt.
De kinderen van mevrouw de Koning vonden het erg fijn dat wij zoveel uit handen konden nemen. 


Dit bewijst weer dat elke opdracht anders is, wij luisteren naar onze opdrachtgevers want als u tevreden bent zijn wij dat ook.

Woningontruiming Arnhem ? Bel Ons ! 06-11120358

Het werkgebied van De Woningontruiming Centrale, onder anderen in:

Almelo, Alphen aan den Rijn, Almere, Alkmaar, Assen,
Amersfoort, Amstelveen, Amsterdam, Apeldoorn, Arnhem,
Breda, Delft, Den Haag, Den Helder, Deventer, Dordrecht,
Drachten, Emmen, Eindhoven, Enschede, Gouda, Groningen,
Haarlem, Heerenveen, Helmond, Hilversum, Leeuwarden,
Leiden, Lelystad, Maastricht, Meppel, Middelburg, Nijmegen,
Roermond, Roosendaal, Rotterdam, Schiedam, Spijkenisse,
Steenwijk, Tilburg, Venlo, Zoetermeer, Zaltbommel, Zwolle
Landelijke dekking heel Nederland

Sluiten
06 111 203 58 Offerte aanvragen