Woning ontruiming in heel Nederland, dat kan bij de Centrale

Woningontruiming Den Haag

Bent u op zoek naar een betrouwbare partij voor het uitvoeren van een woningontruiming in Den Haag? Ons ervaren team staat klaar om u te helpen bij het vakkundig en efficiënt ontruimen van uw woning, met volledige discretie en respect voor uw situatie.

Waarom ons inschakelen voor een woningontruiming in Den Haag?

Bij een woningontruiming zijn er omstandigheden waarbij u zelf niet in staat bent tot ontruiming of het bezemschoon opleveren van een woning. Vaak is dat het geval als u er door herinneringen teveel emotioneel bij betrokken bent. Een woningontruiming / boedelontruiming komt nooit op een gelegen moment. Het ontruimen van een inboedel wordt steeds vaker uit handen gegeven. Een woning ontruimen is ook niet iets wat een ieder dagelijks doet. Woningontruiming is een vak. Het leeg halen van een huis vergt een behoorlijke organisatie en planning en kost veel tijd en fysieke inspanning.

Wilt u direct contact? Bel nu 06-11120358.

Meest voorkomende redenen van een ontruiming zijn overlijden, verhuizen naar een verpleeghuis, emigratie, samenwoning, trouwen, echtscheiding, of faillissement.

De Woningontruiming Centrale heeft jarenlang ervaring met het ontruimen van woningen in Den Haag en omgeving.

Van A tot Z nemen wij de zorgen uit handen

Wanneer u ons inschakelt voor een woningontruiming, nemen wij uw zorgen uit handen. Wij zorgen dat niet alleen de woning wordt opruimt, maar zullen indien nodig ook de tuin oplevering klaar maken, het opkopen van de inboedel, het afvoeren van afval, diverse herstelwerkzaamheden en de verhuizing. Natuurlijk is het niet verplicht om het totale pakket af te nemen. Wij maken een offerte op maat aan de hand van uw wensen.

Voorbeeldontruiming in Den Haag

Recentelijk kregen wij een aanvraag voor het ontruimen van een zorgkamer in Den Haag. Omdat de Woningontruiming Centrale in deze regio snel en professioneel binnen 7 dagen kan ontruimen, hebben we gelijk een afspraak gemaakt voor een prijsopgave en indicatie van de werkzaamheden. Tijdens het gesprek bleek snel dat de opdrachtgever er emotioneel erg bij betrokken was en dat het een te zware taak voor de familie is.

We hebben deze zorgkamer kunnen ontruimen voor € 375,- . Inboedel ontruimen, kleding afvoeren ten behoeve van een goed doel, vloer bedekking verwijderen inclusief de lijm resten schuren en gedeeltelijk de inboedel opkopen onder anderen 2 antieke kasten. Restafval die niet geschikt was voor hergebruik na de plaatselijke milieustraat gebracht. Tevens de auto die nog aanwezig was aangeboden bij onze vaste opkoper. Zorginstelling was uitermate te spreken en vroeg om folders om de Woningontruiming Centrale te promoten.

Wilt u meer informatie over de woningontruiming in Den Haag?

Wilt u weten wat wij voor u kunnen betekenen? Wij maken een offerte op maat. Neem vrijblijvend contact met ons op voor meer informatie.

Door heel Nederland staan wij voor u klaar!

Niet alleen in Den Haag voeren wij een woningontruiming uit, dit doen wij door heel Nederland. Van Groningen tot Maastricht, wij staan voor u klaar!

Almelo, Alphen aan den RijnAlmereAlkmaarAssen, AmersfoortAmstelveenAmsterdamApeldoornArnhem, BredaDelftDen HaagDen HelderDeventerDordrecht, DrachtenEmmenEindhovenEnschedeGoudaGroningen, Haarlem, HeerenveenHelmondHilversumLeeuwarden, LeidenLelystadMaastrichtMeppelMiddelburgNijmegen, RoermondRoosendaalRotterdamSchiedamSpijkenisse, SteenwijkTilburgVenloZoetermeerZaltbommelZwolle Landelijke dekking heel Nederland

Sluiten
06 111 203 58 Offerte aanvragen