Woning ontruiming in heel Nederland, dat kan bij de Centrale

Betrouwbare woningontruiming tegen een scherp tarief

De Woningontruiming Centrale kan u van dienst zijn bij het leegruimen van een woning als bijvoorbeeld een dierbare is overleden , u gaat emigreren, bij een verhuizing na een bejaarden woning of seniorenhuis, maar ook bij scheiding en zeker bij het verkoop klaar en bezemschoon opleveren van uw oude woning.

De Woningontruiming Centrale is een betrouwbare partner in deze branche, we werken voor onze vaste en particuliere opdrachtgevers elke dag vol enthousiasme en proberen u zo goed mogelijk van dienst te zijn.

De Woningontruiming Centrale is geen franchise onderneming die over de rug van anderen zijn eigen zakken wil vullen! Want elke vorm van franchise zal winstgevend moeten zijn, deze winst komt uit de portemonnee van de opdrachtgever… u Dus! Wij verstrekken de ontruimers in elke regio gratis de ontruiming opdracht.  Vaak wordt ons gevraagd waarom… het antwoord is eenvoudig, wij kunnen u alleen gratis en vrijblijvend een offerte aanbieden als we zo goed als geen reiskosten hebben. Wij werken met enkel en alleen ontruimers die diverse jaren ervaring hebben en kwaliteit prijs verhouding zo kunnen uitvoeren en bedingen zoals wij en u het wenst.

Ons werkgebied is geheel Nederland, met uitzondering van emigratie kunnen wij u over de grens van dienst zijn.

Gratis en Vrijblijvende offerte ontvangen en een deskundige ontruimer die u een zorgeloze ontruiming kan garanderen voor een scherp tarief? Wacht niet .Bel ons! 06-11120358.

Sluiten
06 111 203 58 Offerte aanvragen