Woning ontruiming in heel Nederland, dat kan bij de Centrale

De huisontruimingsdiensten van Woningontruiming Centrale

Huisontruimingen zijn nooit leuk. Uw huis wordt ontruimd vanwege schuldproblemen, een dierbaar familielid of goede vriend is overleden en het huis moet leeg of misschien is de bewoner met de noorderzon vertrokken. Stuk voor stuk situaties die regelmatig voorkomen en die met pijn en verdriet moeten worden afgehandeld. Toch kan er ook een vrolijkere reden aan de ontruiming vooraf gaan: u gaat trouwen of samenwonen, of u vertrekt naar het buitenland. Dan blijft het opruimen van de inboedel nog steeds een vervelende klus. U moet van de inboedel af en het huis moet netjes opgeleverd worden. Dat hoeft u gelukkig niet alleen te regelen. Een ontruimingsservice zoals Woningontruiming Centrale kan u helpen waar nodig. In deze blog leggen we de verschillende diensten aan u voor.

Hulp bij huisontruiming: van opruimen tot grof kluswerk

Woningontruiming Centrale kan u helpen met het ontruimen van de woning. Of het nu gaat om losse klusjes zoals het inpakken van dozen, het herstellen van stucwerk op muren, het witten van de plafonds, het verwijderen van vloerbedekking of om het uitzoeken van de hele inboedel, het wegbrengen van puin en grof vuil en het verhuizen van de hele mikmak.Woningontruiming Centrale helpt u bij losse klussen, maar kan ook de hele opdracht op zich nemen, zodat u er niet meer naar om hoeft te kijken.

Kringloop, veilingshuizen, goede doelen etc.

Woningontruiming Centrale kan de hele inboedel van u overnemen, omdat u bijvoorbeeld niet herinnerd wilt worden aan de overleden of vertrokken familie of vriend. Of omdat u gewoonweg niet weet wat u ermee aan moet. Waar gaat uw inboedel dan heen? We kunnen waarschijnlijk een deel kwijt aan verschillende kringloopwinkels. Als we geschikte veilingsspullen ontdekken, kan een deel ook naar veilingshuizen. Goede doelen kunnen meubels en spullen vaak ook goed gebruiken. We gooien spullen in elk geval nooit zomaar weg. We bespreken altijd vooraf wat we met uw spullen kunnen doen. We vinden het belangrijk om op een respectvolle manier met iemands inboedel om te gaan. We begrijpen maar al te goed dat het niet slechts om spullen gaat.

Tarieven huisontruiming

Wat zijn dan de prijzen voor het laten ontruimen van een huis? U kunt een gratis offerte bij ons aanvragen, waarop u aangeeft van welke ontruimingsdiensten u precies gebruik wilt maken. Inpakken, ordenen, opruimen, witten, afbreken, schoonmaken, wegbrengen en noem maar op. Geeft u de hele inboedel liever helemaal op, zodat u er geen omkijken meer naar heeft? Dan ruimen en halen we de inboedel gratis voor u op. Meer weten? Neem contact met ons op en we helpen u graag vrijblijvend verder.

Wil u ook een huis leeg laten ruimen door de Centrale ? Vraag vandaag nog u vrijblijvende en deskundige offerte aan

Sluiten
06 111 203 58 Offerte aanvragen