Woning ontruiming in heel Nederland, dat kan bij de Centrale

Het laten doen van een woningontruiming in Noord-Holland

Het kan soms voorkomen dat u om wat voor reden dan ook een woningontruiming nodig hebt. Bijvoorbeeld wanneer een dierbare overleden is, bij een verhuizing naar een kleinere woning of wanneer een huurder zich niet aan de afspraken heeft gehouden. Vooral wanneer het gaat om een grote opruiming, kan het erg tijdrovend en emotioneel zwaar zijn om dit zelf te doen. Gelukkig zijn wij er om dit werk voor u te kunnen doen. In deze blog leest u alles over het laten doen van een woningontruiming in Noord-Holland.

Gesprek 

Het laten doen van een woningontruiming kan voor veel mensen een verademing zijn. Het vermindert de stress en zorgen die gepaard gaan met een dergelijke klus. Maar hoe gaat dit in zijn werk? Wanneer je ons inschakelt om een woning te ontruimen, zal er eerst een gesprek plaatsvinden om de omvang van de klus te bespreken. Vervolgens zullen we een offerte opstellen met daarin de kosten voor de ontruiming. Hierbij is het belangrijk om vooraf duidelijk af te spreken wat er wel en niet gedaan moet worden. Wilt u bijvoorbeeld dat de woning wordt schoongemaakt of is dit niet nodig?

Akkoord op offerte

Wanneer de offerte akkoord is bevonden, kan de ontruiming plaatsvinden. Afhankelijk van de grootte van de woning kan dit enkele uren tot enkele dagen in beslag nemen. Tijdens de ontruiming worden alle spullen die niet mogen blijven verwijderd. Dit kan variëren van meubels tot elektronica, kleding en boeken. Deze spullen worden vervolgens verwerkt op een duurzame manier. Bruikbare spullen worden bijvoorbeeld naar een kringloopwinkel gebracht en afval wordt op milieuvriendelijke wijze verwerkt.

 

Na de ontruiming wordt de woning bezemschoon opgeleverd. Als dit afgesproken is, kunnen wij uiteraard ook nog zorgen voor een grondige schoonmaak. Dit kan bijvoorbeeld nodig zijn wanneer er veel vuil op de vloer is achtergebleven of wanneer er hardnekkige vlekken zijn op de muren.

Voordelen

Het laten doen van een woningontruiming biedt veel voordelen. Het bespaart u tijd en energie en het voorkomt dat u zelf emotioneel beladen spullen moet opruimen. Maar het is niet alleen praktisch, het kan ook erg duurzaam zijn. Bij ons wordt er namelijk zorgvuldig omgegaan met de spullen die worden verwijderd. Onze professionals zullen kijken of spullen nog bruikbaar zijn en deze eventueel aan een kringloopwinkel geven. 

Sluiten
06 111 203 58 Offerte aanvragen