Woning ontruiming in heel Nederland, dat kan bij de Centrale

Huis leegruimen na overlijden

5 redenen om Woningontruiming Centrale te laten helpen

Het overlijden van een familielid of goede vriend is al vervelend genoeg. U bevindt zich plotseling in een periode van rouw en tegelijkertijd komt er van alles op u af. De begrafenis of crematie moet worden voorbereid, administratieve rompslomp moet afgehandeld en het huis moet leeg. Een klus waar u op dat moment misschien helemaal niet op zit te wachten, maar wat wel moet gebeuren. Woningontruiming Centrale kan u een hoop werk uit handen nemen, zodat u zich kunt richten op het organiseren van een onvergetelijke herdenkingsdienst en op een periode van rouw. In deze blog geven we de vijf voordelen die Woningontruiming Centrale met zich meebrengt.

1. Woning leegruimen na overlijden is een moeilijke taak

Na het overlijden van een dierbare is het leeghalen van zijn of haar woning een klus met een nogal definitief karakter. U wordt met uw neus op de feiten gedrukt. Hij of zij is nog maar net overleden en alle spullen moeten direct het huis uit. Dat is nogal wat, als u daarnaast ook bezig bent met de voorbereiding van de crematie- of begrafenisdienst. Bovendien zit het huis bomvol herinneringen en levert dat wellicht extra verdriet en stress op. Woningontruiming Centrale kan het u wat makkelijker maken. We kunnen op respectvolle wijze de woning voor u leegruimen. Uiteraard naar aanleiding van een duidelijke en goed doorgesproken briefing. U vertelt ons wat wij moeten doen en wij helpen u. Of het nu gaat om het ordenen van spullen, het inpakken van dozen, het herstellen van stucwerk op muren of het verwijderen van vloerbedekking. We leveren service van A tot Z.

2. Ontruiming woning moet snel

Woonde de overledene in een verzorgingshuis, dan moet de woning vaak binnen zeven dagen al leeg en netjes worden opgeleverd. U heeft misschien geen idee wanneer u tijd vrij kunt maken om het huis tussen alle regelzaken door, leeg te ruimen.Woningontruiming Centrale kan u razendsnel helpen.

3. Veel regelen + huisontruiming na overlijden

Zoals hierboven genoemd, moet er veel gebeuren als iemand is overleden. Tussendoor even snel door iemands spullen heen gaan is meestal geen optie. U wilt wellicht samen met uw familieleden de tijd nemen om alles te verdelen en te bekijken. Het huis moet echter zo gauw mogelijk leeg. We kunnen alles voor u inpakken en naar de plek brengen waar u de inboedel tijdelijk wilt opslaan. Zo hoeft u het uitzoeken van de spullen niet tussen alle regelzaken door te doen.

4. Huisontruimingen zijn fysiek zwaar

Ontruimen, tuinhuisjes afbreken, vloerbedekking verwijderen en dit soort klussen zijn fysiek behoorlijk zwaar. U kunt dit zware werk dus ook uit handen geven.

5. Ondersteuning woning leegruimen na overlijden

Misschien wilt u juist liever zelf het huis ontruimen, omdat het u helpt met verwerken of omdat u er moeite mee heeft dat ‘vreemden’ dat voor u doen. Dan kunnen we u eventueel ondersteunen met klusjes waar u niet op zit te wachten, zoals het witten van de muren of zoals het wegbrengen van schroot en afval. We hopen dat we het u een beetje makkelijker kunnen maken en we helpen u met wat u maar wilt. Van de gehele ontruiming van de woning na overlijden tot ondersteunende klusjes.

Wil u ook een huis leeg laten ruimen door de Centrale ? Vraag vandaag nog u vrijblijvende en deskundige offerte aan

Sluiten
06 111 203 58 Offerte aanvragen