Woning ontruiming in heel Nederland, dat kan bij de Centrale

Inboedel opruimen na overlijden

Een dierbaar familielid of goede vriend is overleden. Het dringt langzaam tot u door en het blijkt een enorme schok, of misschien zag u het wel aankomen (wat het niet minder moeilijk maakt). Een periode van rouw is aangebroken. Tegelijkertijd moet er van alles geregeld worden. De dienst, de administratie, een advertentie in de krant, bloemstukken, een dominee en… de inboedel. De één ziet het opruimen van de inboedel als een deel van de verwerking en de ander is er het liefst zo snel mogelijk vanaf. Wat u met die inboedel moet doen? Er zijn verschillende mogelijkheden.

Inboedel ontruimingen

U kunt inboedelontruiming zelf aanpakken, maar u kunt ook gebruik maken van een inboedel opruimservice (zoals Woningontruiming Centrale). Dat maakt het opruimen van de inboedel een stuk minder ‘moeilijk’. We kunnen u helpen met kleine klusjes, zoals het inpakken van dozen, het ordenen van spullen of het grote schoonmaakwerk. We kunnen u ook helpen met het opruimen en verwerken van de hele inboedel, zodat u er helemaal niet meer naar om hoeft te kijken.

Inboedel opruimen gratis

U kunt een gratis offerte opvragen voor de verschillende diensten die Woningontruiming Centrale levert, maar we kunnen het opruimen van de inboedel ook helemaal gratis voor u doen. Dat betekent dat wij de hele inboedel van u overnemen. Dan hoeft u het opruimen niet op u te nemen en heeft u er geen omkijken meer naar.

Voordelen ontruimingsservice na overlijden

Het laten ontruimen van de inboedel heeft een aantal voordelen. Ten eerste bent u na het overlijden van uw familielid of vriend met uw hoofd waarschijnlijk ergens anders en heeft u genoeg te regelen en te verwerken. U kunt een emotionele en zware taak als het opruimen van de inboedel gewoon uit handen geven. Ten tweede weet u zeker dat Ontruiming Service Wolters de inboedel op een discrete en respectvolle manier opruimt. Ten derde kan een inboedelopruimingsservice u helpen waar u wel wat hulp kunt gebruiken (hulp-op-maat). Of het nu gaat om een klein klusje of om de hele opruiming van de inboedel. Ten vierde kost het u een stuk minder tijd en energie als u het opruimen van de inboedel door een opruimservice laat doen en ten vijfde zit u niet meer opgescheept met de inboedel van de overledene.

Voor familie, vrienden & bedrijven

Overigens is een ontruimingsservice er niet alleen voor familieleden en vrienden, maar kan het ook huurbazen en woningcorporaties uit de brand helpen. Kunt u wel wat hulp gebruiken, heeft u vragen of wilt een gratis offerte aanvragen? Neem gerust contact met ons op.

 

Sluiten
06 111 203 58 Offerte aanvragen