Woning ontruiming in heel Nederland, dat kan bij de Centrale

Landelijk netwerk woningontruimers

De Woningontruiming Centrale is gevestigd op 7 plaatsen in Nederland, elke dag gaan onze enthousiaste en professionele woningontruimers aan het werk in hun eigen regio, dit om zo efficiënt en kostenbesparend mogelijk uw opdracht uit te voeren. Voor u als opdrachtgever houdt dit in dat u altijd 1 vast aanspreekpunt heeft en dat uw ontruimer uit uw eigen regio komt of een ontruimingsservice is met een landelijke dekking. Deze bedrijven hebben stuk voor stuk jarenlange ervaring in de woningontruiming branche, werken allemaal Snel, Professioneel en zijn Betrouwbaar. U als opdrachtgever zou er toch niet aan moeten denken dat belangrijke documenten in verkeerde handen komen, denkt u hierbij aan het vergeten bankafschrift. Wij werken uitsluitend samen met bedrijven die zijn voorzien van Kamer van Koophandelnummer en btwnummer, dit doen wij om malafide bedrijven uit te sluiten.
Ons netwerk gaat verder dan alleen woningontruiming, u kunt bij ons ook terecht voor verhuizing. Om u de zekerheid te bieden dat uw goederen verzekerd zijn tegen schade is een Niwo vergunning aanwezig.

Met wie wij niet samen werken zijn :

Bedrijven met zelfgemaakte logo’s van keurmerken. Er is namelijk geen enkel erkend keurmerk voor ons als gespecialiseerde woningontruimer. Dit is allemaal suikerroom reclame om u als consument op het verkeerde been te brengen.

Wilt u zich aansluiten bij de woningontruiming Centrale dan kan dit als u:

  • In het bezit bent van KVK nummer
  • In het bezit bent van een BTW nummer
  • Niet met zelfgemaakte keurmerken werkt
  • Als u 100 % tevredenheid garandeert aan uw opdrachtgever
  • U een verzekering heeft tegen eventuele schade tijdens het ontruimen van panden
  • U minimaal 36 maanden woningontruimer bent
  • U niet een verkapte kringloopwinkel bent die zijn eigen winkel vol zet met inboedels, terwijl u uw opdrachtgever vertelt dat de inboedel niet geschikt is voor hergebruik en uw opdrachtgever ook nog voor uw diensten laat betalen
 Voor info kunt u mailen info@woningontruimingcentrale.nl
Sluiten
06 111 203 58 Offerte aanvragen