Woning ontruiming in heel Nederland, dat kan bij de Centrale

Meubels op laten kopen? Wij geven u het hoogste bedrag!

U zit met de inboedel van uw overleden schoonmoeder, u gaat samenwonen of u emigreert. Er staan een aantal intacte, oude kasten in de gang die u zelf niet nodig heeft. En u twijfelt nog over wat u gaat doen met de lederen fauteuil en de ronde grenen tafel. Niemand in uw directe omgeving heeft interesse, maar het grof vuil bellen gaat wat te ver. Wat te doen met deze karakteristieke, tweedehands meubels? Opkopers van inboedels zoals Woningontruiming Centrale kunnen er wel wat mee. We zorgen dat de meubels een tweede leven krijgen en daar kunt u nog wat aan verdienen ook.

Meubels te koop

Het kan zo maar zijn dat u na het opruimen van iemands (misschien uw eigen) inboedel een aantal meubelstukken over hebt. Mooie kasten, tafels, stoelen en noem maar op, die u liever niet weggooit. U woonde op kamers, maar heeft zojuist voor uw nieuwe appartement geïnvesteerd in wat duurdere meubels. U verhuist misschien naar een verpleegtehuis waar u niet al uw meubels mee naartoe kunt nemen. De inboedel van uw overleden familielid staan in uw schuur te wachten op een nieuw plekje. U overwoog om de boel in een opslag te gooien, maar bij nader inzien verkoopt u de meubels toch liever. Woningontruiming Centrale ontruimen woningen en kantoren, maar fungeren ook als opkopers. We zorgen ervoor dat uw meubels weer nut krijgen en dat iemand anders er weer blij van wordt.

Antiek tot modern

Het maakt ons niet uit wat voor meubels u voor ons heeft. Of het nu dure of goedkope meubels waren en of ze nu antiek zijn of hartstikke modern. Retro, vintage, design, ontwerpen uit grootmoeders tijd: het is allemaal welkom. Mits de meubels niet kapot en afgeleefd zijn. Zijn de meubels nog helemaal mooi en heel? Dan kunt u daar een mooi bedrag voor terug krijgen. Zo zijn die tweedehands meubels toch niet zo waardeloos als u misschien had gedacht.

Contact

Kunt u inderdaad wel een meubelopkoper gebruiken? Neem gerust contact met ons op. We reageren snel en maken direct een afspraak om de mogelijkheden te bespreken of om de meubels te komen bekijken.

Woningontruimingcentrale.nl koopt alleen inboedels op in combinatie met een woningontruiming! 
Offerte op maat ontvangen ?
Sluiten
06 111 203 58 Offerte aanvragen