Woning ontruiming in heel Nederland, dat kan bij de Centrale

Ontruiming van een verzorgingskamer binnen 7 dagen

Verzorgingskamer, appartement of aanleunwoning binnen 7 dagen leegruimen

Heeft u een overleden familielid? En moet het verzorgingsappartement, of de verzorgingskamer in een verzorgingstehuis of verpleeghuis binnen 7 dagen leeggeruimd worden (zoals wettelijk bepaald is)?

Verzorgingskamer leegruimen voor een vaste prijs

Een verzorgingsappartement of verzorgingskamer, aanleunwoning of seniorenwoning laten leegruimen na het overlijden van moeder, vader of een ander familielid is vaak een emotionele gebeurtenis. Vaak is dit het afsluiten van het leven van uw dierbare familielid of kennis.Wanneer u of verdere familie in gelegenheid bent komt de Woningontruiming Centrale graag een gratis en geheel vrijblijvende offerte opmaken, geheel op maat. Wij brengen direct bij bezichtiging van het verzorgingsappartement, verzorgingskamer of huur-appartement, huurwoning een schriftelijke prijsopgave uit waarin een vaste ALL-IN prijs staat. Nooit meer betalen dan afgesproken!

Respect, discretie en professionaliteit gegarandeerd

De Woningontruiming Centrale gaat respectvol, discreet en professioneel met deze situatie om. Het is gebruikelijk dat familie of andere nabestaanden eerst de gelegenheid krijgen om persoonlijke bezittingen en/of stukken uit de inboedel van het verzorgingsappartement uit te zoeken.

De richtlijn per 1 januari 2010 geeft de familie of andere nabestaanden en/of erven 7 dagen de tijd om na overlijden van hun alleenwonend familielid het verzorgingsappartement, verzorgingskamer, verzorgingsflat, verzorgingskamer, aanleunwoning of senioren appartement te ontruimen. Deze richtlijn is opgesteld door de LOC (Landelijke Organisatie Cliëntenraden) en Actiz, de overkoepelende organisatie van verzorgingshuizen.

In het verleden kwam het regelmatig voor dat op de familie druk werd uitgeoefend om een verzorgingsappartement direct na overlijden van een dierbare te ontruimen. Dit heeft geleid tot vragen in de Tweede Kamer.

Door deze regelgeving is De Woningontruiming Centrale een geschikte partner voor de nabestaanden van een overleden familielid. Wij garanderen namelijk dat wij binnen 7 dagen de inboedel opruimen en de vloerbedekking verwijderen. Daarnaast kopen wij ook goederen op die geschikt zijn voor overname. Dit brengen wij in mindering op de prijsopgave.

Terwijl u zich in deze periode kunt richten op de begrafenis of crematie, regelt de Woningontruiming Centrale de oplevering met verzorgingshuizen en woonzorg-centra.
Hierna heeft de nieuwe bewoner 6 dagen de gelegenheid om het verzorgingsappartement of de aanleunwoning opnieuw in te richten, en u bent volledig ontzorgd.

Verzorgingskamer leegruimen zonder voorrijkosten

Doordat de Woningontruiming Centrale een landelijke dekking heeft, kunnen wij u tevens garanderen dat u geen voorrijkosten op de factuur tegenkomt.

Bel voor een afspraak of vraag online een offerte aan!

offerte woningontruiming

 

Plaatsen waar wij veelal actief zijn kunt u hieronder vinden:

Almelo, Alphen aan den Rijn, Almere, Alkmaar, Assen,
Amersfoort, Amstelveen, Amsterdam, Apeldoorn, Arnhem,
Breda, Delft, Den Haag, Den Helder, Deventer, Dordrecht,
Drachten, Emmen, Eindhoven, Enschede, Gouda, Groningen,
Haarlem, Heerenveen, Helmond, Hilversum, Leeuwarden,
Leiden, Lelystad, Maastricht, Meppel, Middelburg, Nijmegen,
Roermond, Roosendaal, Rotterdam, Schiedam, Spijkenisse,
Steenwijk, Tilburg, Venlo, Zoetermeer, Zaltbommel, Zwolle
Landelijke dekking heel Nederland

Of we ook in uw regio vertegenwoordig zijn ? Kijk op ons Werkgebied.

Sluiten
06 111 203 58 Offerte aanvragen