Woning ontruiming in heel Nederland, dat kan bij de Centrale

Ontruiming van ouderlijk huis

De ontruiming van het ouderlijke huis is een zware en vooral emotionele en fysiek grote belasting. Een ieder van ons krijgt er vroeg of laat mee te maken, het is een zware en belastende opgave.

Steeds vaker worden deze opruimingen uit handen gegeven, niet alleen omdat het een zeer moeilijk proces is om bijvoorbeeld het sterf bed van u vader of moeder weg te ruimen, ook omdat steeds meer woningbouw coöperaties steeds strengere eisen stellen aan een bezemschone oplevering. Denkt u daarbij eens aan de vast gelijmde vloerbedekking verwijderen of de verlijmde en gespijkerde parketvloer.

De Woningontruiming Centrale beschikt hiervoor over de juiste vakmensen die uit zijn gerust met het materiaal en gereedschap om deze klussen voor u op te lossen en over te nemen. Juist in het rouwproces hebt u al zoveel aan u hoofd wat niet vlekken en zorgeloos verloopt, wij zijn u helpende hand voor een snelle soepele, en vooral professionele en betaalbare ontruiming.

Wij werken voor vele verpleeghuizen en makelaars, notarissen en ook voor energie bedrijven. Voor veel particulieren zijn wij de nummer 1 bij ontruimingen door onze efficiënte werkwijze en onze gunstige tarieven!  

De ontruiming van het ouderlijke huis? Wacht niet vraag vandaag nog een deskundige en vrijblijvende offerte aan bij de Specialist op het gebied van woningontruiming!

Wij werken in alles regio’s van Nederland. Ons Werkgebied ( Lees hier )

Sluiten
06 111 203 58 Offerte aanvragen