Woning ontruiming in heel Nederland, dat kan bij de Centrale

Woningontruiming na overlijden vader of moeder

Het is nooit leuk om een vader of moeder te verliezen. Vooral niet als u een goede band met uw ouder had. Het is toch altijd iemand geweest waar u naar terugkeerde, telkens weer. Iemand die aan de basis van uw bestaan stond. Het overlijden van uw vader of moeder zorgt voor een immense leegte. Ook in de woning, want daar staat de hele inboedel er ineens verlaten bij. Het uitpluizen van de hele inboedel kan een moeilijk proces teweegbrengen of juist helpen bij de verwerking. Het huis moet vaak ook nog eens binnen korte tijd ontruimd worden. Wat doet u dan? Wat zijn de mogelijkheden voor een woningontruiming?

Woningontruiming na overlijden

U kunt natuurlijk zelf de woning ontruimen. Alle spullen doorlopen, dozen vullen, het één mag naar tante Mien en broer Joop, het ander mag naar de kringloopwinkel. Misschien woonde uw vader of moeder al in een bejaardentehuis en had hij of zij bijna geen ‘relevante’ inboedel meer. Of misschien staat zijn of haar hele huis vol met spullen waar u helemaal niet op zit te wachten. Eén ding is zeker, die woningontruiming hoeft u niet alleen te doen. Woningontruimingcentrale biedt hulp waar nodig. We kunnen alles voor u inpakken en verhuizen, maar we kunnen ook de nodige renovatiewerkzaamheden verrichten: timmerwerk, witten, verwijderen van aanslag, het repareren van deuren, leuningen, apparatuur of het plaatsen van deuren of toiletten. We kunnen sloten vervangen, kasten demonteren of gewoonweg een flinke schoonmaakbeurt verzorgen. We brengen uw spullen eventueel naar kringloopwinkels, de sloop of recyclepunten. We nemen graag het werk uit handen.

Opkopen inboedel na overlijden

Als u niet zit te wachten op de hele inboedel, kunnen we de boel ook van u opkopen. Misschien maken al die spullen en herinneringen te veel emoties bij u los of misschien heeft u gewoon geen ruimte voor de hele inboedel. In dat geval kunnen we de inboedel ook van u opkopen. Gedeeltelijk of helemaal. We kunnen ook de woning ontruimen én de inboedel opkopen. We weten hoeveel planning en organisatie een woningontruiming met zich meebrengt en dat is geen pretje net na het overlijden van een familielid.

Erfrechtbelasting

Als wij uw inboedel opkopen, hoeft u zich ook geen zorgen meer te maken over de erfrechtbelasting. Wij regelen alles voor u en laten u precies weten wat u moet invullen in uw aangifteformulier. Meer weten over de regels omtrent de erfrechtbelasting? We informeren u graag naar aanleiding van een vrijblijvend informatiegesprek. Neem vrijblijvend contact op met De Woningontruiming Centrale.

Sluiten
06 111 203 58 Offerte aanvragen