Woning ontruiming in heel Nederland, dat kan bij de Centrale

Woningontruiming in Utrecht

De Woningontruiming Centrale heeft zich in de regio Utrecht versterkt door de samenwerking aan te gaan met Ontruiming Service Wolter van Woningontruiming Utrecht.

Nu kunnen we u een nog betere service bieden als voorheen, wij werken in de provincie Utrecht op dit moment met 4 ontruimers uit de regio. Hierdoor zijn wij goedkoper en altijd snel beschikbaar. Regionaal ontruimen in Utrecht!

Onze werkwijze blijft hetzelfde als wat u van De Ontruiming Centrale bent gewend, echter het tarief en de dienstverlening is verbeterd voor u als opdrachtgever!

Waarom wij Utrechtse woningen ontruimen

Er kunnen vele omstandigheden zijn waardoor u zelf liever niet de woning in Utrecht wil ontruimen. Een goed voorbeeld hiervan is wanneer u emotioneel betrokken bent, bijvoorbeeld na het overlijden van een dierbare. Een woningontruiming / boedelontruiming komt nooit op een gelegen moment.  Een woning ontruimen is niet iets wat u doorgaans vaak doet en wordt daarom vaak uitbesteed aan een vakspecialist. Het leeg halen van een huis vergt een behoorlijke organisatie en planning en kost veel tijd en met name ook fysieke inspanning. Woningontruiming is een vak waarbij een ervaren ontruimer uit Utrecht u graag helpt.

Wij ontruimen vaak een woning in het geval van:

  • overlijden,
  • verhuizen naar een verpleeghuis,
  • emigratie,
  • samenwonen of trouwen,
  • echtscheidingen,
  • of bij faillissement.

De Woningontruiming Centrale is actief door heel Utrecht. Veel van onze klanten komen bijvoorbeeld uit:

OudewaterIJsselsteinUtrecht (stad)
BaarnLeusdenVeenendaal
De BiltLopikVianen
BilthovenNieuwegeinWijk bij Duurstede
BunnikOudewaterWoerden
BunschotenRenswoudeWoudenberg
EemnesRhenenZeist
HoutenSoest
Woningontruiming Utrecht Locatie

Woningontruiming in Utrecht en omstreken

Sluiten
06 111 203 58 Offerte aanvragen