Woning ontruiming in heel Nederland, dat kan bij de Centrale

5 redenen voor opkopen inboedel

Het kan zo maar zijn dat u na het overlijden van een familielid of na een echtscheiding zit opgescheept met een hele inboedel. U wilt er het liefst zo snel mogelijk vanaf. Waar laat u de inboedel dan? U kunt uw inboedel te koop aanbieden aan bedrijven zoals de onze (Woningontruiming Centrale of Ontruiming Service Wolter). We geven u vijf redenen om de inboedel door ontruimingsbedrijven te laten opkopen.

Reden 1 – Emoties

U zit met een hele inboedel opgescheept. Dat kan door verschillende redenen komen. Misschien bent u net gaan samenwonen of gaat u trouwen en heeft u alles dubbel. Of misschien emigreert u en heeft u de inboedel niet meer nodig. Er zijn ook minder leuke redenen, zoals het overlijden van een dierbaar familielid, een echtscheiding of een faillissement. Het uitzoeken, opruimen en verkopen van de hele inboedel kan emotioneel zwaar vallen. U kunt de woning of het kantoor daarom niet alleen laten ontruimen, u kunt ook de boel laten opkopen. Zo wordt alles voor u geregeld.

Reden 2 – Betrouwbaar

U wilt uw inboedel kwijt, maar u wilt het niet zomaar ergens naartoe brengen.  U wilt de boel niet klakkeloos weggooien en het zou zonde zijn als alles verstoft. Woningontruiming Centrale zijn betrouwbare opkopers en zorgen ervoor dat de huisraad op een goede plek terecht komt en dat de bruikbare en intacte spullen een tweede leven krijgen.

Reden 3 – Deskundig

Het uitzoeken van de inboedel is een hele klus. Organiseren, structureren, plannen… het is een vak apart. Wat kan er nog verkocht worden en wat niet? Hoeveel is alles waard? Niet iedereen heeft tijd of zin om een hele inboedel na te gaan. Ontruimers en opkopers zoals Woningontruiming Centrale kunnen de boel systematisch uitzoeken en opkopen.

Reden 4 – Snelle werkwijze

Na het overlijden van een dierbare, of na een scheiding of faillissement heeft u waarschijnlijk weinig zin om wekenlang opgescheept te zitten met de inboedel. U wordt er continu aan herinnerd dat er iets vervelends is gebeurd. Alles moet worden uitgezocht en ook dat kan heftig zijn. De inboedel moet zo snel mogelijk weg zijn. Woningontruiming Centrale werken efficiënt en razendsnel. We zijn 7 dagen in de week en 24 uur per dag beschikbaar, zodat er flink doorgewerkt kan worden. Binnen no time is de boel weg.

Reden 5 – Contanten

Een inboedel opkopen betekent niet dat de uitbetaling pas maanden later plaats vindt. We betalen direct met contanten. U kunt het geld wellicht goed gebruiken.

Wat uw reden ook is om de inboedel te laten opkopen. We kunnen u snel helpen,  zodat u zo gauw mogelijk uw ‘normale’ leven kunt oppakken. Wat is dan de prijs van het laten opruimen of opkopen van de inboedel? Dat ligt aan de hoeveelheid huisraad en aan uw eisen. U kunt altijd vrijblijvend een offerte bij ons aanvragen. Dan nemen we snel contact met u op om de mogelijkheden te bespreken.

Woningontruimingcentrale.nl koopt alleen inboedels op in combinatie met een woningontruiming! 
Het werkgebied van De Woningontruiming Centrale, onder anderen in:

Almelo, Alphen aan den RijnAlmereAlkmaarAssen,
AmersfoortAmstelveenAmsterdamApeldoornArnhem,
BredaDelftDen HaagDen HelderDeventerDordrecht,
DrachtenEmmenEindhovenEnschedeGoudaGroningen,
Haarlem, HeerenveenHelmondHilversumLeeuwarden,
LeidenLelystadMaastrichtMeppelMiddelburgNijmegen,
RoermondRoosendaalRotterdamSchiedamSpijkenisse,
SteenwijkTilburgVenloZoetermeerZaltbommelZwolle

Landelijke dekking heel Nederland

Sluiten
06 111 203 58 Offerte aanvragen